Ampuja yleensä saa valita "parhaat päältä", ja sydämen jos saa otettua, syödään erittäin hyvin ja yksinkertaisesti!

Mikäli sydän on ollut pakasteessa, sulata se. Tämän jälkeen keitä sitä kokonaisena kattilassa miedolla lämmöllä kolmesta neljään tuntia. Muista kuoria vaahto pois! Sydän lasketaan kylmään keitinveteen, muuten tulee sitkasta. Kun vaahtoa ei enää muodostu, voit heittää sekaan mausteet, itse laitan ripauksen merisuolaa ja pippuria myllystä.

Kun keittely on valmis, anna sydämen jähtyä hetken aikaa. (Tällä välin voit kuoria perunat ja laittaa ne kiehumaan, sillä tämän kastikkeen kaveriksi kuuluu oikeaan maitoon tehty perunamuusi!) Pilko sydän suikaleiksi/paloiksi. Kuumalle pannulle sipulisuikaleita ja ISOSTI voita. Tässä ruuassa ei voin kanssa säästellä ;) Pyörittele suikaleet mukavan rasvaisiksi, käännä levy pienemmälle ja lisää loraus kermaa. Anna hautua hetkinen.

Lopputuloksen pitäisi olla niin mureaa ja suussasulavaa, että isompikin mies itkee syödessään kun ei muuta voi ;) Itkee lähinnä siksi, kun tuota ei vain jaksa syödä niin sanottua normaaliannosta, on ihan hurjan täyttävää!